Anita Konkka ¤ Kirjailijan  päiväkirja 2003

lukija2.jpg (2896 bytes)

Tervetuloa lukija!

Tämän päiväkirjan sivut sisältävät kommentteja kulttuurista,  kirjoista, unista ja päivän tapahtumista. Kirjoitan muistiinpanoja  satunnaisesti silloin kun jokin aihe tuntuu minusta siltä, että se kannattaa merkitä muistiin. Toisinaan voi kulua pitkiä aikoja,  jolloin kirjoita mitään näille sivuille. Se johtuu työkiireistä, ei siitä etteikö aiheita olisi, niitä kun on maailma täynnä. Mutta silloin kun kirjoitan   romaania, en pysty  seuraamaan päivän tapahtumia, en lukemaan muiden kirjoja, en edes kirjoittamaan nettipäiväkirjaa niin hauskaa kuin se minusta onkin.

Aloitin nettipäiväkirjan pitämisen vuonna 2002 iloksi ja hyödyksi itselleni pannakseni muistiin sellaisia asioita, jotka kiinnostavat minua kirjoittamisen hetkellä, ja joita en ehkä  parin viikon kuluttua enää muista, koska ne haihtuvat mielestä kuin unet ja  päivälehden uutiset. Jos haluat tutustua vuoden 2002 nettipäiväkirjaan, niin se löytyy täältä.

Vieressä on aiheluettelo, joka karttuu sitä mukaa, kun kirjoitan päiväkirjaa. Jos jokin aihe vaikuttaa kiinnostavalta, pääset  sille  sivulle   klikkaamalla aiheita eikä sinun tarvitse kahlata koko päiväkirjaa lävitse.

[Tammikuu 2003] [Helmikuu 2003] [Maaliskuu 2003][Huhtikuu 2003] [Toukokuu 2003] [Kesäkuu] [Elokuu 2003][Syyskuu 2003] [Lokakuu 2003] [Marraskuu 2003]

Vuoden 2004 nettipäiväkirjaan pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

 

Kotisivulle

mailto:akonkka(at)mbnet.fi